Після відмови видати бюлетень без документа жінка закричала, впала і прикинулася мертвою / фото УНІАН

У Києві на виборчій дільниці для голосування на виборах у Верховну Раду жінка влаштувала справжнє шоу, тому що забула вдома паспорт.

Читайте такожУ Львові жінка проголосувала одразу 10 бюлетенями – КВУ

Члени комісії категорично відмовлялися видати їй бюлетені без документа, тому вона голосно закричала, зігнулася, приклавшись до столу, а потім з криком відкинулася назад, впала на підлогу і прикинулася мертвою, пише Главред.

Життю жінки нічого не загрожує. У мережі стали жартувати над акторськими здібностями виборниці, запропонувавши зробити такий флешмоб по всій країні.

"Оскар їй!", - написав Святослав Вольський. "Шапіто скрізь", - зазначив Андрій Бр. "І який зв'язок? Їй, мертвій, відразу дали б проголосувати без паспорта?", - скептично поставилася Галина Антоненко. "Ой не можу, робимо флешмоб", - запропонував Ігор Голець.

Відео: Главред

Раніше УНІАН повідомляв, що у Львові 94-річна жінка категорично відмовилася вкидати бюлетені в переносну урну і протягом близько чотирьох годин скандалила у приміщенні виборчої дільниці, намагаючись кинути свої бюлетені в загальну урну, після чого порвала і почала їсти бюлетені.