Наталію Королевську обсипали борошном / Скріншот, 112 Україна

У Слов'янську активісти обсипали борошном народного депутата Верховної Ради VIII скликання, члена партії «Опозиційна платформа – За життя» Наталію Королевську.

Читайте такожБрат Медведчука програв вибори працівниці компанії Ахметова

Як повідомляє «112 Україна», інцидент стався під будівлею Донецького окружного суду, де проходить засідання по справі фальсифікацій на 52-му виборчому окрузі. Про це сама Королевська розповіла в ефірі каналу.

На відео можна бачити, що Королевська зустріла "атаку" в кашкеті та окулярах. Після цього якась жінка кричить комусь "поприїжджали сюди, бл * дь, бандери".

Округ №52 з центром у Торецьку Донецької області охоплює Дебальцеве, Торецьк, частину Горлівки та Бахмутського району. Більша частина цих територій окупована бойовиками.

За підсумками обробки 100% протоколів в одномандатному окрузі №52 переміг кандидат від «Батьківщини» Євген Яковенко, за нього проголосували 28,96% виборців. Друге місце зайняв кандидат від ОПЗЖ Олег Погодін (26%). У ОПЗЖ оголосили про фальсифікації і оскаржують результати голосування в суді.

Нагадаємо, за даними обробки 99,90% електронних протоколів, партія «Слуга народу» продовжує лідирувати на парламентських виборах в Україні.