Нардеп Олександр Дубінський / фото УНІАН

Народний депутат, член фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський виключив свій вихід з однойменної партії.

Про це політик заявив в прямому ефірі каналу «Наш».

«Я себе і далі бачу в партії «Слуга народу», тому що у нас поки що є всі можливості для виконання тих обіцянок, які дав людям, а не зовнішнім кураторам. Планую продовжити займатися київською кампанією, оскільки нею по суті ніхто не займається. Як політик, і киянин, який бачить корумпованість столичної влади і необхідність її змін», - заявив Дубинський.

Відео дня

Читайте також"Слуга народу" Дубінський нагадав про обіцяні праймеріз у Києві та натякнув на розкол у фракції (відео)

Він зазначив, що принципово важливе питання, щоб кампанія з виборів мера столиці не стала грою в піддавки на користь Кличка.

«Я не розумію, чи буде боротися проти Кличка вся машина, яка стоїть за спиною кандидата від Слуги Народу? Я буду допомагати, і це прохання президента, що б ми перемогли Кличка разом», - сказав політик.

Водночас, на думку Дубінського публічних праймеріз не вийшло.

«Я думав, праймеріз – це коли жителі Києва і київські мажоритарники визначають кандидата в мери. Тому що вони розуміють проблеми, з ким доведеться зіткнутися, як буде вестися кампанія і що потрібно місту. При всій повазі, коли голосують представники Горішніх Плавнів чи Вінниці за кандидата в мери столиці, це якось дивно. До того ж, жодної програми представлено не було, а кандидатам дали виступити всього за чотири хвилини. Але це рішення президента, йому видніше», - каже нардеп.

Читайте такожВ Офісі президента немає сценарію праймеріз кандидатів у мері – нардеп Дубінський

Він підкреслив, що вірить у перемогу кандидата від «Слуги народу», якщо над цим працюватиме команда, і не згоден з програшними настроями про те, що ми вже програли Кличку.

«Мене дуже турбує той факт, що я не бачу ніякої політичної кампанії проти Кличка, яка була б боротьбою. Зараз таке враження, що Кличка не існує в нашій парадигмі, і не зрозуміло, за що ми боремося. Дуже хочеться, щоб кампанія якось вималювалася. При такому підході ми наберемо 15 депутатів, будемо глухою опозицією, не зможемо ні на що не впливати і зрештою повторимо долю «Самопомочі», - вважає Олександр Дубінський.