Фото УНІАН

"Наш край" вимагає перерахунку голосів на всіх без винятку міських виборчих дільницях в Миколаєві та Миколаївській області.

Згідно з паралельним підрахунком голосів, "Наш край" набрав необхідну кількість голосів, щоб впевнено пройти до міської (8,36% голосів) та обласної ради (18,2% голосів). Про це повідомив глава Миколаївської обласної організації партії "Наш край" Юрій Кормишкін у своїй публікації на сторінці в Facebook.

«Згідно з паралельним підрахунком голосів, за партію «Наш край» віддали голоси жителі міста і Миколаївській області ву достатній кількості, щоб впевнено зайти в міську та обласну ради. За наявними даними, «Наш край» здобув стійкі 18,2% голосів виборців для проходження до Миколаївської обласної ради і 8,36% голосів – до Миколаївської міської ради», – заявляє Юрій Кормишкін.

Відео дня

Читайте такожПідрахунок голосів на місцевих виборах завершили 99,4% дільничних виборчих комісій - ЦВК

За словами голови Миколаївської облорганізації «Нашого краю», на виборчих дільницях підрахунок відбувався з численними порушеннями, а деякі дільниці штучно затягують процес підрахунку голосів і здачі протоколів.

«Я впевнений, що таким чином влада хоче розікрасти голоси партії, сфальсифікувати результати місцевих виборів. Влада готова йти на будь-які незаконні дії, щоб «Наш край» не потрапив у майбутню раду. Їм невигідно мати конструктивного опонента. Ми будемо боротися за справедливість, будемо протистояти неподобству у виборчих комісіях. «Наш край» має намір подавати судові позови, а також закликає інших учасників виборчого процесу припинити мерзенні маніпуляції та фальсифікації», – заявив Кормишкін.

Юрій Кормишкін від імені «Нашого краю» звернувся до президента Зеленського з вимогою гарантувати кожному учаснику виборчого процесу правомочне законодавче поле та не підігрувати комусь окремо для досягнення результатів, а також не дозволити крадіжки представницьких мандатів.