Брюссель. 10 вересня. УНІАН. Європейський парламент від сьогодні розпочинає інформаційну кампанію напередодні виборів, як відбудуться 22-25 травня наступного року.
Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Європарламенту, сама кампанія триватиме аж до виборів Президента Єврокомісії, і буде розділена на чотири етапи.
Так, на першому етапі, який розпочався сьогодні, планується пояснити громадянам ЄС нові повноваження, які має Європейський парламент, а також значення цього для європейців.
Другий етап кампанії розпочнеться вже у жовтні і триватиме до лютого наступного року. В його рамках планується організація низки інтерактивних подій з громадянами ЄС за 5-ма темами: економіка, зайнятість, якість життя, гроші та ЄС в світі.
Третій етап, який розпочнеться у лютому наступного року, і триватиме до дати виборів, буде повністю присвячений голосуванню.
Четвертий етап інформаційної кампанії буде проведено після виборів парламенту та перед виборами Президента Єврокомісії та представлення нового складу Комісії.