Прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО привітала футболістів і тренерські штаби київського "Динамо" та донецького "Шахтаря" з перемогою в чвертьфіналі кубка УЄФА та виходом до півфіналу турніру.

“Вчора ви подарували мільйонам вболівальників справжнє свято, справжню феєрію емоцій і фестиваль почуттів. Вперше в історії півфінал кубка буде українським, вперше в історії у фіналі гратиме український клуб. Це – велике досягнення.

Звичайно, ви ще примусите нас понервувати. Але то буде приємне і радісне нервування. Дуже шкода, що тільки одна з команд переможе, тільки одна буде битися в головному матчі за трофей УЄФА. Але, чи це так важливо? Для мене особисто, як і для мільйонів українців, ви вже переможці, вже чемпіони, вже герої.

Відео дня

Я дякую вам, дорогі мої, за те, що ви зробили вчора. Я дякую вам за те, що у ці не найкращі для країни часи ви даруєте людям натхнення, радість та надію. Я бажаю вам успіху. Я сподіваюся, що наступного року так само матиму змогу привітати вас з аналогічним досягненням в Лізі чемпіонів. Адже ви на ділі довели, що сьогодні для українського футболу немає висот, які не можна взяти.

Дякую! Україна – сильна!”

Управління у зв`язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України