На тілі померлого хлопця ушкоджень не виявлено / фото pixabay.com

У Чернігові учора від вживання невідомої речовини помер підліток.

Про це УНІАН повідомили у Чернігівській місцевій прокуратурі.

Згідно з інформацією, під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури міський відділ поліції проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом смерті неповнолітнього, який помер після вживання невстановленого наркотичного засобу.

Відео дня

Встановлено, що 11 квітня до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця Чернігова про те, що у власній квартирі виявив тіло неповнолітнього.

Читайте такожНа Херсонщині 4-річна дитина отруїлася невідомою речовиною

Під час огляду місця події встановлено, що у квартирі, розташованій за адресою: вул. Рокосовського, в м. Чернігові, знаходиться тіло неповнолітнього, 2002 року народження. На тілі померлого хлопця ушкоджень не виявлено. Під час огляду у лівій кишені штанів померлого виявлено поліетиленовий пакетик з кристалоподібною речовиною. Також встановлено, що напередодні померлий придбав вказаний поліетиленовий пакетик з кристалоподібною речовиною, яку з іншими особами вживав шляхом паління.

У ході огляду місця події вилучено речові докази.

З метою встановлення причин смерті, призначено проведення судово-медичної експертизи.

За вказаним фактом слідчий відділ Чернігівського відділу поліції ГУНП в області розпочав кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Раніше на Закарпатті у кареті швидкої медичної допомоги помер 10-річний хлопчик, який отруївся невідомою речовиною.