Заборонені всі серії препарату від алергії / фото aif.ru

Держслужба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками заборонила всі серії антигістамінного препарату Acatar acti-tabs.

Читайте такожВ Україні під заборону потрапив антисептик

Повна назва препарату - Acatar acti-tabs (Pseudoephedrini hydrochloridum + Triprolidini hydrochloridum) (60 mg + 2.5 mg) tabletki. Виробник - US Pharmacia Sp. Z o.ах., Вроцлав, Польща.

Відео дня

Заборону на всі серії препарату встановили через виявлення незареєстрованої серії U 1706302 на території України на підставі отримання інформації від Держслужби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Донецькій області.

Acatar acti-tabs застосовують для полегшення симптомів риніту, таких як: набряк слизової оболонки носа і придаткових пазух носа, витікання секрету з носа, закладеність носа і чхання, що відбуваються при застуді та грипі. Препарат також може бути використаний у випадках алергічного риніту і набряку слизової оболонки носа.

Раніше Держслужба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками встановила заборону на одну серію препарату "Еспумізан".