Скалецька каже, що скандалу не було / фото УНІАН

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька переконана, що у відомстві були непорозуміння, однак все вже налагоджується.

Скалецька нарікає на роботу відомства, і, за її словами, неузгодженість у структурі "затягує вирішення багатьох питань". Про це вона повідомила в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Я, коли приходила у Міністерство, вважала, що кожен працює на своєму місці, кожен має свої завдання, функції та має їх виконувати. А трапляється так, що треба шукати якийсь документ в Міністерстві, з'ясовувати, де той працівник, який знає ту інформацію, яку потрібно міністру сьогодні й зараз для зустрічі. Це насправді затягує внутрішні питання", – розповіла вона.

Відео дня

Читайте такожМОЗ дослідило, як харчуються українці: результати невтішні (відео)

Також міністр зазначила, що МОЗ вже виходить більш-менш на стабільну роботу і вважає, що протистояння в Міністерстві немає.

"Я думаю, що це було непорозуміння, котрі хтось сприйняв як протистояння, і будемо над цим працювати", – сказала Скалецька.

Раніше, 24 вересня працівники Міністерства охорони здоров'я звернулися із відкритим листом до прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Там йдеться, що нове керівництво хоче звільнити ключових працівників МОЗ, які втілювали реформу охорони здоров'я, і це, мовляв, ставить під загрозу продовження цієї реформи.