Закуповуйтесь аптечними товарами наперед, поки діє акція зі знижками до 25% в роботизованих аптеках. Цілий місяць вони знижують вартість ліків, вітамінів, дитячого харчування, засобів гігієни та інших товарів. Акція «Крути колеса від цінового стресу»* діє до 30 листопада включно. Купуйте аптечні товари, які можуть знадобитись восени або взимку. Загляньте в роботизовану аптеку «Аптека АНЦ», «Аптека Шар@», «Аптека Копійка», «Благодія» та  заплатіть до 25% менше, ніж зазвичай.

Не обов'язково запам'ятовувати весь перелік товарів зі знижками. Можна звернутися до провізора й запитати, на якому продукті та скільки аптеки пропонують заощадити. Акція діє на території всієї України, тому не потрібно брати ліки й засоби гігієни в дорогу. Все необхідне можна докупити на місці в найближчій роботизованій аптеці. Щоб важливий товар точно вас дочекався, зробіть попереднє замовлення за допомогою аптечної довідки за номером 5900. Так ще можна отримати загальну інформацію про продукцію, дізнатися про аналоги.

Нагадуємо, акція «Крути колеса від цінового стресу» діє з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року в роботизованих аптеках. Фармбренди «Благодія», «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» знижують ціни популярних продуктів до 25%. Купуйте зі знижками ліки та супутні товари. Упаковку на полиці шукає робот PharmBot, тому тому провізор може уважно вислухати ваші питання та дати детальну консультацію.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.