Аптеки знижують ціни на те, що може вам знадобитись

Зекономити на покупках хочуть навіть люди, які не жаліються на розмір заробітної плати. Лише до 30 листопада поточного року у жителів України є унікальна можливість заплатити до 25% менше за аптечні товари. Треба завітати в «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» чи «Благодія» й придбати все необхідне за списком або рекомендацією лікаря. Зараз там триває акція «Крути колеса від цінового стресу»*, дія якої завершиться у суботу, 30 листопада 2019 року. Складіть список покупок, а потім завітайте у місце продажу.

Читайте такожУ листопаді українці можуть купувати аптечні товари до 25% дешевше – роботизовані аптеки

Аптеки знижують ціни на те, що може вам знадобитись: вітаміни, ліки, дитяче харчування, медичні вироби, засоби гігієни й інші товари. Збирайтесь у подорож чи відрядження, складайте офісну або домашню аптечку, турбуйтесь про імунітет дитини. Якщо хочете дізнатись, скільки зекономите на покупці певного товару, можете звернутись до провізора.

Нагадуємо, з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року в роботизованих аптеках під брендами «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@» і «Благодія» покупці платять до 25% менше, купуючи товари для дітей та дорослих. Можна купувати продукцію про запас, поки є можливість зекономити. Якщо часу на покупки обмаль, зробіть попереднє замовлення через сайт чи аптечну довідку за номером 5900. Можете сформувати майбутню покупку, поки стоїте в черзі чи йдете на зустріч. Потім забирайте замовлені товари в найближчій роботизованій аптеці.

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.