У Криму жінка з підозрою на коронавірус розбила скло в боксі та втекла від медиків / Ілюстрація REUTERS

Пацієнтка, яка раніше втекла з інфекційної лікарні в окупованому Севастополі, має здати останній аналіз на наявність коронавіруса COVID-19.

Читайте такожМОЗ тримає на контролі ситуацію з коронавірусом – Скалецька

Як повідомляє «Крим.Реалії», про це розповіла головний лікар лікарні Інга Матяж.

Відео дня

«Ми по кожному випадку подаємо позачергове донесення в департамент охорони здоров'я, я сама його особисто готувала по даній пацієнтці, там написано, що стан задовільний. Хоча терміни вже пройшли, але дама, яка від нас втекла, має ще раз здати аналізи», – сказала головний лікар.

Медик зазначила, що пацієнтка поводилася «не зовсім культурно».

«Дівчина ображала моїх співробітників, все це зафіксовано в рапортах, все зареєстровано у секретаря і все це ми надавали правоохоронним органам. В перший або другий день надходження вона примудрилася розбити скло в боксі, тобто хуліганила», – додала Матяж.

Нагадаємо, в окупованому Росією Севастополі жінка з підозрою на коронавірус COVID-19 втекла з лікарні, її оголосили в розшук.

Пацієнтку доставили в інфекційну клініку з підозрою на захворювання. Під час проведення обстеження жінка обмовилася сусідкам по палаті, що збирається в Ростовську область. Незабаром вона зникла, не завершивши лікування і нікого не попередивши