Прикордонники виявили у громаянки України підвищену температуру / фото dpsu.gov.ua

Минулої доби прикордонники виявили одну громадянку з підвищеною температурою, що в’їжджала в Україну, але ознак інфікування коронавірусом зафіксовано не було.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України щодо результатів температурного скринінгу за минулу добу.

Читайте також"Рано чи пізно": головний санлікар не виключає поширення коронавірусу Україною

Відео дня

"Упродовж минулої доби прикордонники здійснювали температурний скринінг громадян, які в’їжджають в Україну у пунктах пропуску через державний кордон, а також у КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення операції Об’єднаних сил та адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим", - зазначили прикордонники.

Зокрема, вчора здійснено перевірку 110 тис. 999 осіб. У пункті пропуску "Зернове" (Сумська обл.) виявлено одну громадянку Україні з підвищеною температурою 38,5 градусів. Лікарі діагностували ГРВІ, ознак інфікування коронавірусом не виявлено.

Також прикордонники нагадали, що на сьогодні в Україні зафіксовано один випадок захворювання COVID-19 у Чернівцях. Громадянин України був госпіталізований до інфекційного відділення Чернівецької обласної лікарні зі скаргами на стан здоров’я через кілька днів після повернення додому з Італії.

"Прикордонників, які здійснювали оформлення даного громадянина, поміщено в інфекційне відділення військового шпиталю на обсервацію", - йдеться в повідомленні.