Ілюстрація / REUTERS

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що за кордоном від COVID-19 вже померли шестеро українців.

Про це йдеться в оперативній інформації МЗС щодо коронавірусу станом на 19:00 10 квітня.

Читайте такожСША побили антирекорд смертності від коронавірусу: серед жертв COVID-19 і один українець

Відео дня

Зокрема, кількість українців, що померли від коронавірусної інфекції, зросло з 5 до 6 осіб. Водночас, не уточнюється стать і країна ще однієї померлої особи.

Крім того, за кордоном 172 українця лікуються від ускладнень, спричинених коронавірусом. Найбільше в Італії - 121. Крім того, у Греції - 22, в Іспанії - 5, у Німеччині - 4, в Австрії - 3, у США і Португалії - по 2, у Швеції, Чехії, Таїланді, Сербії, на Сейшельських островах, у Російській Федерації, ОАЕ, Нідерландах, Нігерії, на Мальті, Польщі, Бельгії і Єгипті - по одному.

Ще 19 одужали: по четверо українців одужали у Японії та Домініканській Республіці, по двоє - у Польщі та Італії, по одному - у Великій Британії, Нігерії, ОАЕ, Таїланді, Німеччині, Швеції, Швейцарії.

Станом на сьогодні 15 тис. 369 українських громадян звернулися за допомогою до закордонних дипломатичних відомств України за програмою «Захист».

Як повідомляв УНІАН, коронавірусом у світі захворіли вже майже 1,7 мільйона осіб, померло - 102 тисячі. Кількість тих, хто одужав, становить 376 677 осіб.

Читайте також: