Інколи ми скаржимося на те, що наше волосся втратило свій блиск, стало млявим, причина може бути банально простою, їм просто не вистачає тих корисних речовини, які ми одержуємо разом з їжею.

А це означає, що для виправлення ситуації нам потрібно не так уже й багато, просто переглянути свій харчовий раціон, який повинен включати всі необхідні речовини та вітаміни, що поліпшують стан нашої шевелюри.

Як відомо, все необхідне харчування, яке наше волосся отримує в період свого розвитку, воно отримує через волосяну цибулину. У раціоні кожного з нас  обов`язково повинні бути присутніми продукти, які відрізняються високим вмістом білка: пісні сорти м`яса, птиця, риба, гриби, сир.

Відео дня

Для поповнення в організмі запасу вітаміну С, щодня рекомендується вживати не менше шістсот грамів фруктів.

Не менше значення для нашого волосся відіграє і вітамін В, тому у вашому раціоні повинні бути присутніми злаки і каші, бажано вівсяна і гречана, а також макаронні вироби.

Можна придбати в аптеці й харчову добавку, що містить цей вітамін.

Новомодні дієти є ворогами для тих ,хто хоче мати красиве та блискуче волосся.

Це стосується і  такого популярного виду харчування, як роздільне, оскільки організму не так просто даються різні перебудови харчового раціону.

Але, все ж таки роздільне харчування має і свої плюси, головна умова – це здатність правильно поєднувати продукти, щоб покращити їх засвоюваність і виведення з організму.

Наприклад, слід вживати білки, такі як м`ясо, морепродукти, молоко, сир, гриби в поєднанні з овочами та зеленню.

Якщо ви їсте м`ясо, то його обов`язково потрібно їсти з цибулею, яка нейтралізує токсини, що утворюються при засвоєнні організмом м`яса.

А ось поєднувати його з макаронами, картоплею, хлібом не можна, оскільки в цьому випадку відбувається уповільнення процесу травлення, і організм починає засвоювати токсини.

До порушення обмінних процесів, а значить і до негативної дії на стан волосся, призводить і швидке харчування, тут йдеться про гамбургери, пиріжки, чебуреки, хот-доги і т.д.

www.gen.su