Дієтолог розповіла про важливість споживання риби \ фейсбук Диетолог Светлана Фус

Риба - хороше джерело білка, ненасичених жирних кислот та вітамінів А, Е і D.

Про це на сторінці в соцмережі повідомила дієтолог Світлана Фус. Але в першу чергу, як зазначила дієтолог, вона містить омега-3 жирні кислоти. "Вони потрібні для повноцінного харчування, тому що не виробляються в організмі, для ефективної профілактики серцево-судинних захворювань", - зазначила фахівець.

Читайте такожРибна ікра – найкраще джерело корисної кислоти омеги-3

Фус повідомила, що хорошим джерелом омега-3 кислот є оселедець.

"Пам'ятайте, що рибу їсти обов'язково треба, причому жирну з холодних морських глибин: оселедець, скумбрію, лососеві", - перерахувала дієтолог.

Щоб подбати про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, фахівець рекомендувала влаштовувати "рибні дні" 2-3 рази на тиждень.

"Мати рибу в своєму меню - значить надійно захистити своє серце", - підсумувала Фус.

Вас також можуть зацікавити новини