Від масового отруєння в Коломиї постраждало вже майже 200 людей / фото УНІАН

На Івано-Франківщині кількість осіб, які отруїлися у їдальні місцевого заводу в Коломиї, зросла до 194, 59 з них - перебувають у лікарні.

Читайте такожОтруєння у їдальні заводу в Коломиї: кількість постраждалих зросла до понад 180 осіб

Про це повідомляє Центр громадського здоров'я України.

Як зазначається, усі постраждалі - дорослі.

У ході епідрозслідування встановлено, що спільними продуктами харчування для всіх потерпілих були салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб та чай.

Отруєння в Коломиї: що відомо

  • Раніше повідомлялося, що у Коломиї отруїлися понад 100 осіб, які харчувалися у їдальні на заводі «Леон». Перший випадок захворювання було зафіксовано 22 вересня.
  • Держспоживслужба проводить епідрозслідування на об'єкті виникнення спалаху та в домашніх осередках.
  • За повідомленням місцевих ЗМІ, працівники підприємства, яке займається виробництвом кабелів, нарікали на несвіжі сосиски.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram