
На Івано-Франківщині кількість осіб, які отруїлися у їдальні місцевого заводу в Коломиї, зросла до 194, 59 з них - перебувають у лікарні.
Читайте такожОтруєння у їдальні заводу в Коломиї: кількість постраждалих зросла до понад 180 осіб
Про це повідомляє Центр громадського здоров'я України.
Як зазначається, усі постраждалі - дорослі.
У ході епідрозслідування встановлено, що спільними продуктами харчування для всіх потерпілих були салат "Дружба" (сирок плавлений, морква, грінки, часник, майонез), бульйон курячий з локшиною, гречка, ковбаски в соусі, хліб та чай.
Отруєння в Коломиї: що відомо
- Раніше повідомлялося, що у Коломиї отруїлися понад 100 осіб, які харчувалися у їдальні на заводі «Леон». Перший випадок захворювання було зафіксовано 22 вересня.
- Держспоживслужба проводить епідрозслідування на об'єкті виникнення спалаху та в домашніх осередках.
- За повідомленням місцевих ЗМІ, працівники підприємства, яке займається виробництвом кабелів, нарікали на несвіжі сосиски.