На Львівщині отруїлися діти / фото УНІАН

На Львівщині з отруєнням госпіталізували 17 дітей, які харчувались у спортивно-оздоровчому комплексі "Layar Palace", розташованому у місті Хирів Самбірського району.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації, 17 серпня близько 22:30 від обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшла інформація про госпіталізацію до інфекційного відділення Самбірської центральної районної лікарні шістьох пацієнтів у віці 13-15 років. Усі вони – жителі міста Кривий Ріг.

"У дітей були ознаки харчового отруєння – підвищена температура, блювота, пронос. Медики поставили їм діагноз "харчова токсикоінфекція" і розцінили їхній стан як середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що усі вони 17 серпня харчувались у спортивно-оздоровчому комплексі "Layar Palace".

Читайте також11 людей потрапили з отруєнням до лікарень після весілля в Івано-Франківській області (відео)

Зазначається, що станом на 06:00 18 серпня у інфекційне відділення Самбірської ЦРЛ було госпіталізовано вже 17 осіб.

У коментарі кореспонденту УНІАН епідеміолог, в.о. гендиректора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України Наталія Іванченко-Тімко уточнила, що усі постраждалі – діти.

"Це діти віком від 9 до 15 років. Вони приїхали у Хирів організованою групою. Зараз усі перебувають на лікуванні у Самбірській лікарні", – додала епідеміолог.

Вас також можуть зацікавити новини