Мер Кременчука та його інші заступники вже здали ПЛР-тести на COVID-19 / фото: УНІАН

У Кременчуці (Полтавська область) частина співробітників мерії була відправлена на самоізоляцію після підтвердження COVID-19 у одного з віце-мерів Дмитра Кравченка.

Про це Кравченко повідомив сьогодні на своїй сторінці у Фейсбуці.

«"Сьогодні отримав по собі позитивний ПЛР-тест на коронавірус. Почуваю себе відносно добре», - повідомив Кравченко.

Відео дня

Він також зазначив, що на сьогодні проходить лікування в домашніх умовах.

У мерії Кременчука УНІАН також повідомили, що Кравченко захворів 9 травня і одразу зробив тест. З того часу віце-мер перебував вдома.

«Ми - мер і віце-мери з ним в останні дні не контактували, тому ми не йдемо на ізоляцію», - повідомила УНІАН віце-мер Ольга Усанова.

Вона також додала, що мер Кременчука Віталій Малецький та його заступники через хворобу віце-мера Кравченка вже здали ПЛР-тести на COVID-19.

Крім того, начальник управління земельних ресурсів Ірина Безверха, керівник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю Юлія Тарасова, водій, секретар і ще один інспектор інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю, які в останні дні контактували з Кравченком, сьогодні були відправлені на самоізоляцію.

Інші чиновники мерії міста також просять, щоб їх протестували на коронавірус, оскільки вважають за можливе зараження, враховуючи те, що віце-мер Кравченко спілкувався з керівниками структурних підрозділів.