REUTERS

На Волині на птахофабриці спалах коронавірусу, там зафіксовано 48 випадків захворювання працівників.

Як повідомляє офіційний сайт міста Володимир-Волинського, сьогодні міський голова Петро Саганюк звернувся до заступника голови Волинської облдержадміністрації Тетяни Щербак з листом, у якому попросив вжити заходів щодо локалізації поширення коронавірусу на території ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика”, і таким чином зменшити ризики захворюваності містян.

Читайте такожКоронавірус в Україні та світі: найважливіше за 10 червня

Відео дня

Зазначається, що в місті спостерігається складна епідемічна ситуація щодо збільшення кількості випадків захворюваності населення на коронавірусну інфекцію COVID-19.

"Відповідно до останніх даних КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” станом на 10 червня у місті та районі зареєстровано 140 осіб випадків захворюваності на коронавірус", - йдеться в повідомленні.

При цьому найбільший спалах коронавірусу відслідковується на ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика”, де працює багато містян та жителів інших районів. На цьому підприємстві, за інформацією КП “Володимир-Волинський ЦПМД”, зафіксовано 48 випадків COVID-19.

У зв’язку з ситуацією, що склалася, та з метою зменшення ризиків захворюваності мешканців міста Саганюк висловив прохання вжити відповідних заходів щодо локалізації COVID-19 на території приватного підприємства.

Як повідомляв УНІАН, станом на 10:00 10 червня, у Волинській області за добу підтверджено 101 випадок захворювання, три випадки летальні і 11 осіб одужали, зараз хворіють 867 осіб (за добу кількість хворих збільшилась на 87 осіб). Загальна кількість тих, хто захворіли на COVID-19 в області, – 1214 осіб.