Ілюстрація REUTERS

Група компаній "Метінвест" на даний момент активно проводить добровільну безкоштовну вакцинацію своїх співробітників від коронавірусу в рамках державної програми імунізації населення.

Щоб мотивувати своїх працівників вакцинуватися, керівництво компанії прийняло рішення заохотити повністю вакцинованих співробітників (отримали дві дози вакцини), трьома додатковими днями відпочинку до щорічної оплачуваної відпустки, повідомила прес-служба металургійного гіганта.

При цьому в компанії відзвітували, що на даний момент першу дозу вакцини отримали понад 9000 співробітників компанії та їхніх рідних, а понад 1000 вже повністю вакциновані.

Відео дня

"Керівництво компанії дякує всім, хто виявив бажання зробити щеплення, за відповідальне ставлення до свого здоров'я, здоров'я колег і близьких. Вакцинація – це найефективніший спосіб захистити себе і оточуючих від небезпечного захворювання. Вона максимально знижує ризики зараження коронавірусом і поширення COVID-19, мінімізує ризики ускладнень у разі інфікування і одночасного захворювання в осінньо-зимовий період сезонним грипом і COVID19", – йдеться в повідомленні.

При цьому в прес-службі компанії підкреслили, що колективна імунізація дозволяє запобігти масовій відсутності співробітників на робочих місцях через хворобу, а також підвищує рівень колективного імунітету по всій країні.