rctacmed.com.ua

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийняте  30 березня, під час сесії міськради. «За» проголосували 30 із 41 присутнього депутата (всього в міськраді 42 депутати).

Зокрема, у структурі центру функціонуватимуть відділення медичного та соціального супроводу, соціально-психологічних та педагогічних послуг і фізіотерапевтичне відділення.

Відео дня

Згідно із прийнятим рішенням, Центр утворено для обслуговування не менше як 50 громадян на день в умовах денного перебування.

Метою діяльності Центру є реалізація соціально-економічних, медичних, психологічних заходів відновлювального характеру, спрямованих на попередження прогресування патологічного процесу, усунення чи максимально можливої компенсації обмежень життєдіяльності, відновлення здоров’я учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей.

Центр консультуватиме з питань запобігання виникненню та розвитку можливих органічних розладів особистості; надаватиме послуги із забезпечення одноразовим харчуванням, транспортними послугами, засобами малої механізації, соціально-побутової адаптації, матеріальної підтримки осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах; надаватиме юридичні, психологічні, інформаційні та інші послуги.

Нині у приміщенні, на базі якого розміщуватиметься комунальна установа, ведуться ремонтні роботи.