загинув під час пожежі, що виникла внаслідок короткого замкнення електричної гірлянди / Фото: УНІАН

У Волинській області однорічна дитина загинула під час пожежі, яка виникла внаслідок короткого замкнення електричної гірлянди.

Читайте такожЗ початку року на пожежах в Україні загинуло понад 1300 осіб

Як повідомили кореспонденту УНІАН у секторі комунікації ГУ Нацполіції у Волинській області, пожежа трапилась в приватному будинку в селі Дорогиничі Локачинського району 9 січня близько 15:00.

Відео дня

В будівлі на той час перебувало троє осіб: двоє дорослих та дитина 2015 р.н.

Як відзначили в секторі комунікації, дитина у віці рік і два місяці, отримала термічні опіки і отруєння чадним газом, які призвели до смерті. Двоє інших постраждалих отримали отруєння, в результаті вдихання продуктів горіння.

За попередньою інформацією, причиною займання стало коротке замикання електричної мережі під час користування електричною гірляндою.

Читайте такожУ Тернопільській області госпіталізовано семеро дітей після отруєння чадним газом

Відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення про та ніші події.

Як додали у прес-службі УДСНС у Волинській області, під час ліквідації цієї пожежі з даху будинку впав пожежник. 40-річний чоловік отримав забої грудної клітки та хребта. Наразі рятувальник госпіталізований в Локачинську центральну райлікарню.