Ілюстрація REUTERS

Зима - саме час зміцнювати імунну систему.

І зробити це можна за допомогою низки продуктів, розповіла Focus.de німецький дієтолог Єва-Марія Фом Брух.

Читайте такожНазвано вісім найбільш небезпечних для здоров'я продуктів

Відео дня

Шпинат - прекрасний продукт, багатий на вітамін А. В ньому також багато заліза.

Морква, крім вітаміну С, також містить багато каротиноїдів. Вони чинять антиоксидантну дію.

Урибі, як відомо, присутні вітаміни групи В, цинк, селен.

Горіхи та насіння містять вітамін Е, цинк, селен і мідь.

Капуста взимку забезпечує наш організм вітамінами А і С, а також селеном.

У картоплі містяться калій і вітамін С.

Раніше лікар-дієтолог Олена Соломатіна розповіла, що вживання помідорів не завжди приносить організму користь.