REUTERS

В Італії за останню добу було зафіксовано найменшу кількість померлих, в яких підтвердили зараження новим коронавірусом, з часу запровадження у всій країні обмежень на пересування.

За останню добу кількість летальних випадків становила 174, повідомило ввечері у неділю, 3 травня, відомство з цивільного захисту країни.

Це - найнижчий показник з 10 березня, коли в країні запровадили жорсткий карантин та було зафіксовано 168 смертей, спричинених коронавірусною інфекцією. На піку пандемії в Італії число померлих наближалося до тисячі.

Відео дня

Читайте такожУ Франції продовжує зменшуватись добова смертність від коронавірусу

Загалом за час пандемії в Італії підтверджено 210,7 тисячі випадків зараження. Кількість нових випадків за останню добу становила 1389, що теж є найнижчим показником з 10 березня. У країні померли 28,9 тисячі людей, в яких підтвердили зараження коронавірусом. Це - найвищий показник в Європі та другий у світі після США.

За даними відомства з цивільного захисту, в країні протестовано на коронавірус 1,457 мільйона осіб із загального населення у приблизно 60 мільйонів, повідомляє агентство новин Reuters.

Як повідомляв раніше УНІАН, уряд Італії планує почати з 4 травня послаблення карантинних обмежень.

Читайте також: