Хвороба викликала омертвіння тканин пеніса, і лікарям довелося його ампутувати \ фото pixabay.com

Житель Великобританії Мартін Макдоналд втратив статевий член через зараження крові. Хвороба викликала омертвіння тканин пеніса, і лікарям довелося його ампутувати, щоб не допустити переходу інфекції на зони тіла.

Читайте такожУ Туреччині народився малюк з рідкісним дефектом

У державній лікарні йому провели операцію вартістю в 50 тис. фунтів, в ході якої новий придаток був приєднаний до руки. До цього чоловік кілька років перебував у глибокій депресії, він не зустрічався ні з ким, рідко виходив з дому і постійно пив. І ось лікарі подарували йому надію, пише medikforum з посиланням на The Daily Mail.

Відео дня

Вони взяли запас шкіри з руки і скотили його подібно ролу, щоб створити основу для нового печеристого тіла пеніса. Далі лікарі сконструювали сечовипускальний канал у шкірі, поставивши туди дві трубки. Більш того, за рахунок спеціального ручного насоса новий пеніс може накачуватися до стану ерекції, щоб Мартін продовжував займатися сексом. Всю цю конструкцію прикріпили до руки... на два роки. Потім її обіцяли пересадити в пах.

Але 4 роки потому Мартін все ще носить пеніс на своїй руці. Він вже придумав йому ім'я Джиммі, іноді розмовляє зі статевим членом про ті часи, коли він таки "переїде" на нове місце. Деякі люди помічають цю фізіологічну особливість Мартіна, але у чоловіка тепер більш веселий настрій, він все ще вірить в удачу.