Чоловік з імплантом пеніса впав у кому після першого в житті сексу / фото Erik van Rosmalen via Flickr.com

45-річний британець Ендрю Уордл, який народився без пеніса, та якому влітку встановили імплант статевого органу, впав кому через кілька днів після першого справжнього сексу у своєму житті.

Як повідомляє DailyStar, пеніс, зроблений зі шкіри руки Ендрю, функціонує за допомогою кнопки, завдяки якій статевий орган приводиться в стан ерекції.

Кохана Ендрю і лікарі переживали, що такий стан чоловіка міг бути викликаний сексом.

Відео дня

Чоловік був без свідомості близько п'яти днів, лікарі визначили, що йому потрібно видалити жовчний міхур.

Читайте такожНазвано небезпечні наслідки утримання від сексу

Як повідомляв УНІАН, англієць є жертвою екстрофії сечового міхура - рідкісного родового дефекту, при якому цей орган формується зовні тіла. У Ендрю є яєчка, але немає пеніса. Ще дитиною він пройшов через хірургічну операцію по створенню штучного проходу в сечостатеву систему. Після цього відбулися 15 операцій для створення спеціальної трубки з сечового міхура, через яку нормально відходила сеча.

Ендрю довгий час страждав від проблем з нирками. Він був у такому відчаї, що навіть намагався вчинити самогубство, але у 2012 році лікарі дали йому надію на встановлення протеза. Лише у 2014 році Ендрю пройшов через першу операцію з видалення стоми, і згодом йому знадобилося ще два роки для завершення всієї цієї процедури. У 2015 році пластичні хірурги створили основу для пеніса зі шкіри, м'язів і нервів лівої руки, а також вен у правій руці пацієнта.

Протягом наступних трьох років хірурги обговорювали подробиці проведення основної операції, поки вона все ж таки не відбулася у грудні 2017. Влітку цього року Ендрю пройшов через останню хірургічну процедуру, після якої фаллопластика була завершена.