Єдиним сигналом чоловікові про готовність жінки до пристрасним відносин є її натуральний запах \ фото: ua.depositphotos.com
Мало хто вважає приємним той аромат, що йде з пахв. Однак нове дослідження показало, що він може зіграти значну роль у розвитку справжньої пристрасті.
Читайте такожЛюди можуть нюхати язиком - вченийВиявляється, єдиним сигналом чоловіку про готовність жінки до пристрасних відносин є її натуральний запах. Такого висновку дійшли вчені Університету Гента, які попросили 24 студента чоловічої статі понюхати особливі ватні тампони, які до цього побували під пахвами у молодих жінок, які не використовували дезодорант.
Вчені з'ясували, що чоловіки здатні розрізняти найменші зміни пахвового аромату збуджених жінок. І найголовніше полягає в тому, що цей запах молодих людей зовсім не відштовхував. Навіть навпаки, жінки з певним запахом пахв, що знаходилися в стані сексуального збудження, притягували чоловіків. Це перше наукове дослідження, яке показало здатність представників сильної статі розпізнавати феромони в запаху жіночого поту при сексуальному збудженні, пише medikforum з посиланням на The Daily Mail.
В ході тесту жінки спочатку читали статтю про в'язання і дивилися невеликий фільм з приводу будівництва мостів. Зібраний в цей період піт не здався чоловікам скільки-небудь привабливим. Але коли через тиждень ті ж самі жінки під час збору поту з пахв читали еротичні фрагменти з роману «50 відтінків сірого» або переглядали сексуальні сцени з фільму, то запах їхнього поту сильно зацікавив добровольців-чоловіків. Це ще один доказ того, що люди здатні не тільки передавати сигнали про свій настрій через піт, але і розпізнавати його.

Новини, які можуть вас зацікавити: