З'явилося відео порушення, яке закінчилося стріляниною в Дніпрі / скріншот

У мережі з'явилося відео правопорушення, після якого стався конфлікт з поліцейськими в Дніпрі, що призвело до загибелі чоловіка. Камера зафіксувала порушення ПДР.

На оприлюдненому ролику видно, що водій автомобіля Jaguar порушив правила дорожнього руху, повернувши ліворуч з правого ряду на перехресті проспекту Нігояна та вулиці Орловської у Дніпрі. Після чого за авто порушника поїхали патрульні поліцейські, які перебували поруч.

При цьому відео підтверджує, що за кермом Jaguar перебував чоловік, а не жінка. На відео чітко видно, що вона сидить на місці пасажира.

Порушення сталося о 16:54, а стрілянина - близько 18:00 на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної.

Стрілянина в Дніпрі - що відомо

29 серпня в Дніпрі патрульні поліцейські зупинили Jaguar, в якому перебував 38-річний Джумбері Сілогава, жінка та двоє дітей. Між правоохоронцями та водієм виник конфлікт, в результаті якого чоловік загинув.

У мережі з'явилися відео, на якому видно сутичку патрульних та Сілогави, а також сам момент пострілу. Загиблий поводився дуже агресивно щодо правоохоронців. При цьому на кадрах видно, що на місці водія сидить жінка.

Співробітники ДБР вважають, що загиблий вів авто і порушив правила дорожнього руху, а коли його зупинили, то поводився агресивно. У нього були ознаки алкогольного сп'яніння. У Нацполіціі призначили службове розслідування і відсторонили цих двох патрульних. 

Вас також можуть зацікавити новини: