Скасовано незаконні реєстраційні дії приватного нотаріуса / фото УНІАН Володимир Гонтар

Фонд соціального страхування України (ФССУ) відновив фінансування матеріального забезпечення застрахованим особам, страхових виплат та соціальних послуг постраждалим на виробництві, які раніше були заблоковані через незаконні дії приватного нотаріуса.

Про це повідомила прес-служба Фонд.

Читайте такожФонд соцстрахування повідомив про блокування виплат через приватного нотаріуса

Відео дня

Зокрема, станом на 16 вересня здійснено фінансування лікарняних, декретних, страхових виплат постраждалим на виробництві та одноразової допомоги членам сімей медичних працівників, які померли від COVID-19, витрат на медичну та соціальну допомогу на загальну суму 686,9 млн грн.

"Відповідно до наказу Мін'юсту від 11 вересня 2020 року скасовано незаконні реєстраційні дії приватного нотаріуса з Дніпропетровської області та внесено зміни до державного реєстру юридичних осіб щодо керівника виконавчої дирекції. Згідно з рішенням правління Фонду, обов'язки директора виконавчої дирекції Фонду виконує Тетяна Михайленко", - сказано в повідомленні.

У ФССУ нагадали, що відповідно до постанови Правління Фонду від 14 травня 2020 року з посади директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України була звільнена Олена Дума.

Хронологія подій 

Фонд соціального страхування України 11 вересня повідомив, що внаслідок незаконної реєстраційної дії приватного нотаріуса з Дніпропетровської області стосовно керівника виконавчої дирекції заблоковано виконання Фондом своїх зобов'язань перед застрахованими особами та постраждалими на виробництві.