Працівникам міліції, які забезпечують громадський порядок у Харкові, в тому числі працівникам УМВС України на Південній залізниці, співробітникам Служби безпеки України інституту підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого, в тому числі курсантам інституту та прокурорсько-слідчим працівникам органів прокуратури Харкова та Харківської області надано право пільгового проїзду у метрополітені.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської міської ради, таке рішення ухвалили сьогодні на сесії депутати Харківської міської ради.

Таке рішення обумовлено потребою забезпечення належного рівня виконання функцій працівниками міліції по забезпеченню безпеки громадян і громадського порядку, запобігання і припинення правопорушень, оперативності розкриття злочинів, забезпечення безпеки дорожнього руху та рядом інших важливих функцій життєзабезпечення міста.

Відео дня

Видатки покриватимуться за рахунок коштів міського бюджету шляхом перерахування компенсації витрат КП «Харківський метрополітен».