Василь КЛИМЕНТЬЄВ
Харків. 6 квітня. УНІАН. Міліція створила електронну поштову скриньку для отримання анонімної інформації про зниклого харківського журналіста Василя КЛИМЕНТЬЄВА.

Про це повідомили кореспондентові УНІАН у Центрі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

Відтепер на електронну поштову скриньку rozshuk-anonim@ukr.net можна надіслати анонімну інформацію, що може сприяти розкриттю злочину та розшуку осіб, які можуть бути до нього причетні.

Відео дня

Як передавав УНІАН, головний редактор газети «Новий стиль» В.КЛИМЕНТЬЄВ зник у серпні 2010 року. Встановлено, що 11 серпня він виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі «БМВ» у невідомому напрямку. Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство» за фактом зникнення В.КЛИМЕНТЬЄВА.

17 серпня міліція Харківської області повідомила, що у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі, було знайдено мобільний телефон В.КЛИМЕНТЬЕВА, однак міністр внутрішніх справ Анатолій МОГИЛЬОВ заявив, що знайдений телефон не належить зниклому, його власністю є лише сім-карта.

20 січня 2011 р. В.ФАРИННИК повідомив, що міліція оголосила у розшук людину, яка була разом із харківським журналістом В.КЛИМЕНТЬЄВИМ у день його зникнення.

За словами В.ФАРИННИКА, у пошуках зниклого журналіста правоохоронцям допомагають Національне аерокосмічне агентство Україна та Національне космічне агентство США (NASA). Супутникова техніка цих організацій допомагає «знайти певні транспортні засоби».

10 березня правоохоронці оголосили в розшук Дмитра УВАРОВА та Андрія КОЗАРА, які можуть бути причетні до зникнення В.КЛИМЕНТЬЄВА.