Кличко розповів про плани створити великий парк розваг / фото klichko.org

Міська влада Києва веде переговори з власниками найбільшого в Німеччині парку розваг Europa-park про залучення інвестицій для створення подібного парку в столиці України.

Мер Києва Віталій Кличко відвідав Europa-park, розташований у місті Руст, та зустрівся з його власниками. Про це повідомляється на сайті klichko.org.

«Ми плануємо створити великий парк розваг та активного відпочинку на території столичного Гідропарку. Це територія в майже 130 гектарів, острів недалеко від центру міста, - відзначив Кличко. - І сьогодні нам потрібен інвестор, який вкладе кошти, досвід та ідеї в реалізацію такого великого проекту», - сказав під час зустрічі мер Києва.

Відео дня

Читайте такожКличко в Парижі у штаб-квартирі ЮНЕСКО розповів про пішохідний міст, що будують у Києві

Кличку влаштували екскурсію парком розваг, розповіли як розвивали територію та про нові проекти, що збираються втілити вже цього року.

«Тут дуже цікаво все зроблено. - Затишне, стилізоване під старовинне, містечко з сучасними атракціонами, купою захоплюючих розваг, гарною природою. І для дітей влаштовані локації не тільки для розваг, а й з пізнавальними функціями. Словом, тут щасливі і діти, і їх батьки. Я давно мрію і буду робити все, щоб подібний парк з‘явився і в Києві», - відзначив Віталій Кличко.

Europa-park - найбільший в Німеччині і другий за відвідуваністю парк розваг у Європі  після Діснейленду в Парижі. Минулого року Europa-park відвідало понад 6 мільйонів людей. Сюди їдуть з Німеччини, Франції, Швейцарії та інших країн.