Кличко відвідав завод, на якому виготовляють ванти для нового мосту у центрі Києва

Мер Києва Віталій Кличко відвідав у німецькому місті Гельзенкірхен завод компанії Bridon-Bekaert - відомого у світі підприємства, що виробляє всі види промислових сталевих тросів.

Сьогодні на заводі закінчують виготовляти на замовлення Києва ванти (троси) для пішохідно-велосипедного мосту, що зводять у столиці України. 

Відео дня

"Я подивився, як триває робота над тросами, які нам необхідні для нового пішохідного мосту та провів переговори з керівництвом німецької компанії щодо нашої подальшої співпраці. Вже наступного тижня ванти будуть готові і їх відправлять до Києва", - відзначив Кличко.

Також веде переговори про виготовлення на заводі в Німеччині вантів підрядник, що будує Подільсько-Воскресенський мостовий перехід у Києві.

"Для нас важлива співпраця і довіра таких всесвітньовідомих компаній до Києва як до надійного партнера. - Щоб на об’єктах, які будуємо, ми застосовували найкращі технології, найякісніше обладнання", - сказав мер столиці.

Компанія Bridon-Bekaert має сьогодні 16 виробничих підприємств у різних містах світу. І є одним з найпотужніших виробників всіх видів промислових сталевих тросів - для нафтової та газовий промисловості, для будівництва об‘єктів інфраструктури.

Німецький завод Bridon-Bekaert раніше виробляв і конструкції  для НСК "Олімпійський" у Києві, який реконструювали перед Євро-2012.