Банери про "Перемогу Пальчевського" в Києві / фото gazeta.ua

Сьогодні на столичних мостах з'явилися банери, які вказують на проросійську позицію Андрія Пальчевського, пише Gazeta.ua.

Полотнища стилізовані під зовнішню рекламу кандидата, а на передньому плані – напис «Перемога Пальчевського = Перемозі Путіна». Банери помітили на Шулявському та Печерському мостах.

Як відомо, раніше Андрій Пальчевський неодноразово привертав увагу громадських організацій і журналістів через балотування до Держдуми Російської Федерації, можливі зв'язки з російськими спецслужбами та кримінальними елементами, а також через періодичну появу в ефірі російських пропагандистських каналів.

Відео дня

Наприклад, за даними журналістського розслідування Bihus.info «Пальчевський PRO: російський бізнес, зв'язки з окупантами та команда привидів», бізнес-активи Пальчевського управляються через спільні офшорні компанії з компаніями відомого вихідця з російського криміналу Віталія Кочеткова, а сам політик знаходиться в тісному зв'язку з депутатом від ОПЗЖ Вадимом Столаром.

Нагадаємо, раніше Пальчевський потрапив у скандал після інтерв'ю журналістам української служби новин BBC. Зокрема, він відхрестився від своїх слів на російському ТБ про возз'єднання з РФ, попри відеодокази. Попри це, Пальчевський звинуватив журналістку Діану Куришко у брехні та вимагав вибачень.