Львів. 2 березня. УНІАН. Сьогодні у межах IX засідання українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва (МКРМС) прилетів заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ та адміністрації РП Пьотр Стаханьчик. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У аеропорту «Львів» гостя зустрів голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

На зустрічі також були присутні перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій, заступник міського голови Львова Василь Косів, представник МЗС України у Львові Вячеслав Войнаровський, Генеральний консул Польщі у Львові Гжегож Опаліньскі.

Відео дня

Голова Львівської ОДА та заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ та адміністрації РП провели робочу бесіду, під час якої обговорили питання співпраці Львівщини та Польщі.

П.Стаханьчик є співголовою МКРМС. З українського боку МКРМС очолює заступник Міністра закордонних справ України Євген Микитенко, який прибув на Львівщину раніше.

Засідання українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва відбудеться 3 березня.