Львів.15 червня. УНІАН. Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, за дорученням Президента України Віктора Януковича, зустрівся із громадським діячем, Героєм України Юрієм Шухевичем  та депутатом Львівської міської ради Вірою Лясковською.

Про це УНІАН повідомили у відділі зв’язків із громадськістю Львівської ОДА.

Під час зустрічі йшлося про необхідність збереження лісових насаджень, які зараз незаконним чином вилучаються під забудову, про що громадсько-політичні діячі звертались з листом до Віктора Януковича.

Відео дня

Була надана критична оцінка діям судів, органів державної влади та місцевого самоврядування в ситуації, що склалася. За словами учасників зустрічі, багато об’єктів використовується не за призначенням, що є значним порушенням в сфері забезпечення прав та свобод громадян.

Михайло Цимбалюк, вислухавши наведені аргументи, запропонував створити комісію, яка займатиметься саме цими питаннями, і долучитись до її діяльності Ю. Шухевичу та В. Лясковській.

«Ми щотижня повинні обмінюватись інформацією, яка би сприяла вирішенню проблемних питань з цього приводу», - додав голова Львівської ОДА.