Львів. 19 жовтня. УНІАН. Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк урочисто відзначив спортсменів та тренерів Львівщини, які цього року здобули нагороди світових першостей.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

В урочистостях також взяли участь перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, а також керівники та представники обласних спортивних товариств, федерацій з видів спорту, спортивних шкіл, спеціалізованих навчальних закладів.

Відео дня

У вітальному слові Михайло Цимбалюк зазначив: «Ми останніми місяцями неодноразово маємо нагоду вітати наших спортсменів з досягненнями на міжнародній арені, змаганнях світового, європейського та загальноукраїнського рівнів. Саме завдяки Вам ми досягнули тих результатів, які сьогодні прославили нашу державу. Є хороші перспективи, що ми зможемо на наступній Олімпіаді в 2012 році гідно представити Україну, у списках збірної якої будуть прославлені львів’яни. Хотів би щиро подякувати тренерам, які в непростих умовах готують наших спортсменів і, звичайно ж, самим спортсменам, тому що їхні досягнення – це результат тієї багаторічної праці тренерів, лікарів, наставників»

Завершуючи вітання, Михайло Цимбалюк побажав спортсменам та тренерам нових досягнень, а також додав: "Спільними зусиллями центральної і місцевої влади ми робимо все, аби Ви відчували нашу підтримку. Адже ми маємо спортменів та тренерів, яких не має інша територія та держава. Я дякую за Ваш патріотизм, бо це є любов до України, до своєї землі, до своїх людей".

Голова Львівської облдержадміністрації нагородив спортсменів та тренерів:

Почесними відзнаками Президента України: «Орденом князя Ярослава Мудрого» IV ступеня та ювілейною медаллю «20 років незалежності України»

- Іванчука Василя Михайловича - міжнародного гросмейстера з шахів, багаторазового переможця всесвітніх шахових турнірів та олімпіад.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації, ексклюзивним годинником голови обласної державної адміністрації та цінним подарунком:

- Дацка Антона Володимировича - майстра спорту України міжнародного класу, дворазового чемпіона світу з фехтування на візках

- Вірт Вікторію Андріївну - майстра спорту України міжнародного класу, чемпіонку світу та Європи 2011 року з боксу

- Усика Олександра Олександровича - заслуженого майстра спорту України, чемпіона світу 2011 року з боксу

Подякою голови обласної державної адміністрації, ексклюзивним годинником від голови обласної державної адміністрації та цінним подарунком:

- Колеснікову Світлану Миколаївну – провідного спеціаліста із роботи з інвалідами Львівського обласного центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», тренера збірної команди України з фехтування на візках.

- Сосновського Дмитра Дмитровича - заслуженого тренера України, головного тренера збірної команди України з боксу серед чоловіків.

- Загірського Олега Володимировича – тренера вищої категорії, старшого тренера збірної команди Львівської області з боксу серед жінок.