Сьогоднішній сніг у Києві - це наслідок зустрічі вологої повітряної маси та зниження температури / фото facebook.com/ukrgmc

Завтра в Україні трохи потеплішає, сильних опадів не очікується, хоча на Заході пройде невеликий дощ. Однак на початку тижня почнеться стійке похолодання.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

«Сьогодні похолодало, мряка, дощ, а подекуди вже й сніг літає і навіть сідає.

Відео дня

Якщо у вашій місцевості сьогодні на термометрах +1, +2 градуси і мрячить чи дощить, будьте готові й до мокрого снігу. А ось завтра трохи потепліє, на заході та півночі до +4+10 градусів.

Читайте такожГотуйте парасольки: завтра майже по всій Україні пройдуть дощі

А південніше лінії Чернівці-Кропивницький-Дніпро-Донецьк очікується +10+16, а на півдні Одеської області та в Криму ймовірно до +18 градусів», – йдеться в повідомленні.

За словами синоптика, опадів завтра серйозних не очікується, на заході пройде невеликий дощ. З понеділка-вівторка почнеться більш стійке похолодання.

«У Києві завтра потепліє до +8 градусів, невеликий дощ можливий надвечір, з понеділка почнеться похолодання. А сьогоднішній сніг - наслідок зустрічі вологої повітряної маси та зниження температури до 1-3 градусів тепла. Це - ще не сніг, це попередження, що зима – буде. Не поспішаємо з висновками, все ж поки що - осінь за вікном», – зазначає Діденко.