Найближчими днями в Україні буде багато дощів / фото УНІАН, Немеш Янош

Перший тиждень листопада принесе в Україну велику кількість дощів і температурні "гойдалки". Так, дощі наскочать в Україну вже у вівторок, 2 листопада. Опади принесуть з собою і зниження температури. З середини тижня температура почне підвищуватися, на Півдні буде аж до +19°...+22°. А на вихідних стовпчики термометрів знову поповзуть вниз.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Понеділок, 1 листопада, буде в міру прохолодним. У більшості областей очікується +12°...+14°, однак на півдні та місцями в центрі температура становитиме +15°...+18°. Сонячна погода в цей день порадує лише жителів деяких північних і західних областей, на решті території переважатиме похмура погода. В Херсонській області - невеликі дощі.

Відео дня
Погода в Україні 1 листопада / фото УНІАН

2 листопада погода в Україні різко зміниться: більшу частину країни заллють дощі, сухо буде лише в західних областях, а також у Житомирській та Вінницькій. Одночасно з дощами прийде і похолодання: на півночі країни +8°...+13°, на заході +12°...+14°, в центрі та на сході +11°...+14°, на півдні - найтепліше, до +12°...+16°.

Погода в Україні 2 листопада / фото УНІАН

У середу, 3 листопада, по всій країні потеплішає до +12°...+15°, на півдні - до +14°...+17°. Дощів стане трохи менше. Опади очікуються у східних областях, а також місцями на півночі, в центрі та на півдні України.

Погода в Україні 3 листопада / фото УНІАН

У четвер, 4 листопада, температура в Україні продовжить підвищуватися. У більшості областей очікується +14°...+17°, а на півдні потеплішає до +17°...+22°. У цей день по всій країні очікується невелика хмарність, а легкі дощі можливі у Львівській, Волинській та Полтавській областях.

Погода в Україні 4 листопада / фото УНІАН

Така ж тепла погода очікується і 5 листопада. Місцями в Центрі та на Півдні стовпчики термометрів покажуть +18°...+22°. Дощі можливі у Хмельницькій, Житомирській та Сумській областях.

Погода в Україні 5 листопада / фото УНІАН

На вихідних погода знову погіршиться. Стовпчики термометрів поповзуть вниз. Вже в суботу, 6 листопада, в північних і західних областях похолодає до +10°...+12°, на решті території до +12°...+16°, лише на Півдні та в Криму буде до +16°...+20°. Повернуться і дощі. 6 листопада вони очікуються в центральних областях, а також можливі в Одеській області.

Погода в Україні 6 листопада / фото УНІАН

У неділю, 7 листопада, похолодання торкнеться вже всіх областей України. Практично по всій країні буде +11°...+ 14°, а в північних областях - ще прохолодніше, до +8°...+10°.

Погода в Україні 7 листопада / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: