У Києві вирує негода / колаж УНІАН, скріншот,"Київ Оперативний"

Вдень у суботу, 28 жовтня, у Києві через штормовий вітер падають дерева, банери, "літають" сміттєві баки. Користувачі Мережі активно публікують наслідки негоди.

Як повідомили у Київській міській військовій адміністрації, станом на 12:20, через негоду в столиці пошкоджено один житловий будинок, три кіоски і, як мінімум, чотири авто.

"Зафіксовано вісім випадків падіння дерев на проїжджу частину. Одне дерево впало на трамвайні колії. Також зафіксовано падіння банера", - йдеться у повідомленні.

Є інформація, що дерева впали на припарковані автомобілі на Відрадному, біля парку Орлятко, а також у Печерському та Голосіївському районах.

У Києві дерева падають на автомобілі / фото "Київ Оперативний"
У Києві дерева падають на автомобілі / фото "Київ Оперативний"
У Києві дерева падають на автомобілі / фото t.me "Київ Оперативний"

Крім того, зафіксовано випадок падіння дерева на кіоск, в якому були люди. Як пише Главком, це сталося на вулиці Героїв Севастополя в Солом'янському районі міста.

На місці працюють рятувальники ДСНС та медики "швидкої допомоги". Поки про кількість постраждалих і їхній стан нічого невідомо.

Негода в Києві 28 жовтня - загинули дві людини

Як писав УНІАН, через падіння дерев у Подільському та Шевченківському районах Києва загинули дві людини. А в Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку.

Вас також можуть зацікавити новини: