У Києві очікуються снігопади / фото УНІАН

На Київщині сьогодні, 25 листопада, буде без опадів, але починаючи з неділі на область буде впливати активний циклон, який зумовить складні погодні умови ІІ рівня небезпечності. Згодом погода ненадовго стабілізується, але в середу прийде ще один циклон. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Зокрема, за даними синоптиків, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікуються сильні снігопади, приріст снігового покриву 20-30 см, а у південних та східних районах області - до 50 см. Також прогнозується посилення вітру до 17-22 м/с, місцями по області 25 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця

"Вдень 27 листопада циклон вже покидатиме територію України і вдень 28 листопада тимчасово переважатиме спокійна погода, проте в середу очікуємо на новий циклон з півдня", - прогнозують синоптики.

Відео дня

Температурні показники поступово знизяться. Якщо сьогодні у Києві ще буде +1°, то у наступні дні температура коливатиметься в межах -3°...-2° у світлий час доби та -6°...-2° - у темний.

"Зважаючи на складні погодні умови на вихідних, заздалегідь плануйте свій маршрут та подбайте про свою безпеку", - радять синоптики.

Температура у столиці поступово знижуватиметься / інфографіка Укргідрометцентр

Погода у Києві та області сьогодні - прогноз на 25 листопада

За даними синоптиків, сьогодні на Київщині буде хмарно з проясненнями, без опадів Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби по області від 3° морозу до 2° тепла, а у Києві стовпчики термометрів покажуть вдень 0-2° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: