В Україні буде дуже вітряно / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 28 жовтня, в деяких областях України очікуються незначні дощі та сильний вітер, попередила відома синоптик Наталка Діденко.

"28 жовтня у нічні та ранкові години пройдуть дощі в більшості областей України, а вдень опади (переважно незначні) затримаються у північних областях та місцями у західній частині. На решті території - центр, схід, південь - опадів не передбачається", - зазначила синоптик.

Погода 28 жовтня - вітер

За прогнозом Діденко, 28 жовтня в більшості областей України очікується сильний вітер:

Відео дня

"До штормових поривів, до 17-22 метрів в секунду, іноді і сильніше, до 25 метрів в секунду! Дуже будьте обережні завтра під старими деревами, дахами будинків, білбордами, закріпіть на відкритих балконах і терасах нестійкі предмети", - написала синоптик.

Погода 28 жовтня у Києві

У Києві також очікується сильний північно-західний вітер зі штормовим поривом до 20 метрів в секунду і більше, додала Діденко.

Також синоптик прогнозує в суботу в столиці невеликий дощ, а температура повітря, згідно з її прогнозом, прогріється до +14 градусів.

Як писав УНІАН, Український гідрометцентр оголосив I рівень небезпеки на 28 жовтня. За даними синоптиків, день буде хмарним з проясненнями.

Вас також можуть зацікавити новини: