29 липня в багатьох областях України пройдуть невеликі дощі / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 29 липня, в Україні встановиться комфортна температура в межах +24°...+29°. У багатьох областях пройдуть невеликі дощі, на заході можливі грози. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході нашої старни очікується невелика хмарність. На Прикарпатті та в Закарпатській області очікуються невеликі дощі, місцями - у супроводі гроз. Стовпчики термометрів покажуть +24°...+26°.

Жителів північних областей також чекає комфортна температура +24°...+25°. Тут також очікуються невеликі дощі. У Сумській області ймовірність опадів менша.

Відео дня

На сході України повітря прогріється до +25°...+26°. У Луганській області ймовірні дощі на решті території буде переважно сухо.

У центральній частині України найхолодніша погода очікується в районі Полтави, +24°, а на решті території температура підніметься до +26°...+28°. Тут також місцями очікуються невеликі дощі.

На півдні України традиційно очікується найтепліша погода, +24°...+29°. Невеликі дощі очікуються лише в Запорізькій області.

29 липня в Україні буде тепло / фото УНІАН

Прикмети 29 липня

29 липня - Афіногена священномученика. Сьогодні літо переступило спекотний поріг. Спекотні дні закінчуються, ночі стають холоднішими, птахи замовкають.

Вас також можуть зацікавити новини: