9 лютого у низці областей Украхни буде слизько / фото PublicDomainPictures, Pixabay

У п'ятницю, 9 лютого, у низці областей України очікується ускладнення погоди, зокрема, ожеледиця. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

"9 лютого у північній частині на дорогах ожеледиця", - повідомляють синоптики. Через негоду оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

9 лютого на півночі України буде слизько / фото Укргідрометцентр

Погода в Україні - прогноз на 9 лютого

За словами синоптика Наталка Діденко, 9 лютого в Україні очікується мокрий сніг, часом з дощем. Фаза опадів залежатиме від температурних коливань.

Відео дня

"Найближчої ночі передбачається 1...-5 градусів морозу, на півночі та північному сході місцями -6...-11 градусів, на півдні 0...+5 градусів", - повідомила вона.

А завтра вдень очікується від 3 морозу до 3 тепла. У центральних областях буде +3...+6 градусів, у південній частині, на Закарпатті та в Чернівецькій області повітря прогріється до +9...+15 градусів.

"Переважатиме завтра в Україні волога, з опадами, погода, окрім південних областей та Криму - там без істотних опадів", - розказала Наталка Діденко.

У Києві , за її прогнозом, 9 лютого буде холодно. Вночі очікується 0...-3 градуси, а вдень буде близько "нуля". Часом випадатиме сніг та мокрий сніг, на дорогах спостерігатиметься ожеледиця.

Вас також можуть зацікавити новини: