Сьогодні ввечері у Києві стане слизько / фото УНІАН, Чузавков Сергій

У Києві оголосили підвищений рівень небезпечності. Попередження про небезпечні метеорологічні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, ускладнення погоди очікується вже сьогодні ввечері не тільки у столиці, але й по Київській області. Несприятливі погодні умови зберігатимуться й завтра протягом доби.

"Ввечері 19 січня та протягом доби 20 січня на дорогах ожеледиця", - попереджають в Укргідрометцентрі. Через це оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня
фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та області - прогноз на 20 січня

За прогнозом синоптиків, у суботу на Київщині буде хмарно з проясненнями. Вночі пройде сніг, а вдень буде без істотних опадів

На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі по області впаде до -3°...-8°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°...-5°. У Києві вночі -4°...-6°, вдень температура не підніметься вище -1°...-3°.

Такі погодні умови, за словами синоптиків, можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Нагадаємо, сьогодні у Києві очікується невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура впродовж дня становитиме 0°...+2°.

Вас також можуть зацікавити новини: