Сьогодні на Киїівщині буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

У Києві та Київській області на сьогодні, 27 грудня, оголошено штормове попередження. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"27 грудня пориви вітру 15-20 м/с. I рівень небезпечності", - повідомляють синоптики.

За їх словами, така погода може спричинити ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств й порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Відео дня
У Києві та області оголошено штормове попередження через сильні пориви вітру / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та області - прогноз на сьогодні

За даними Укргідрометцентру, сьогодні на Київщині буде хмарно з проясненнями. Очікується невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер буде західний, 7-12 м/с, його пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура по області вночі та вдень становитиме 1-6° тепла, а у Києві протягом доби стовпчики термометрів покажуть 4-6° тепла.

Чи буде сніг в Україні у новорічну ніч - прогноз

За прогнозом метеоролога Ігоря Кібальчича, 31 грудня та 1 січня очікується проходження атмосферних фронтів та переважання циклонічної діяльності. Через це очікуються опади у вигляді дощу, мряки, мокрого снігу, спостерігатимуться тумани, подекуди ожеледиця.

За його словами, у новорічну ніч істотних опадів не очікується по всій країні і лише в районі Полісся та у Карпатах можливий сніг та мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: