Погода на Різдво / фото pixabay.com

Погода на Різдво в Україні буде контрастною. На заході країни погода очікується з дощами, снігом і мокрим снігом, а на Лівобережжі вдарять сильні морози і буде сухо. Вдень температура опускатиметься до -5°...-11°, а вночі - до -14°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут протягом дня у Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях очікується -1°...0°, а на решті території повітря прогріється до +4°...+7°. На більшій частині території очікуються дощі, а при зниженні температури - мокрий сніг і сніг.

На півночі України сьогодні буде холодно. У Житомирській та Київській областях вдень очікується -4°...-5°, в Чернігівській області -8°, а на Сумщині стовпчики термомтерів покажуть -11°. Сніг очікується лише на Житомирщині, на решті території домінуватиме суха погода.

Відео дня

На сході України сьогодні вдарять морози до -9°...-10°. Без опадів, ясно і безхмарно. Вночі температура опуститься до -12°...-13°.

У центральних областях тепло розподілиться нерівномірно. У Вінницькій області стовпчики термомтерів вдень покажуть -2°, тут буде похмуро і очікується сніг. На решті території температура опуститься до -4°...-9°, однак буде сухо і трохи хмарно.

На півдні України сьогодні також очікуються температурні контрасти. У Запоріжжі буде -6°, в Криму, Херсонській та Миколаївській областях стовпчики термометрів покажуть -1°, а в Одеській області повітря прогріється до +2° і ймовірний мокрий сніг.

Погода в Україні 7 січня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: