12 березня частину України накриють дощі та мокрий сніг / фото MECO, Pixabay

У неділю, 12 березня, погода в Україні різко зміниться. Стовпчики термометрів поповзуть вниз. Опадів стане менше, вони покинуть західні та південно-західні області. Через зниження температури часом дощі змінюватимуться мокрим снігом. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні стовпчики термометрів покажуть від +3 °C до +8 °C. найхолодніше буде у Волинській та Рівненській областях, а найтепліше - у Чернівецькій та Закарпатській. Без опадів, невелика хмарність.

На півночі України теж буде невелика хмарність, проте в Житомирській і Сумській областях очікується мокрий сніг. У Чернігівській, Київській та Житомирській областях стовпчики термометрів покажуть +4...+5 °C, а на Сумщині повітря прогріється до +8 °С.

Відео дня

На сході України сьогодні будуть дощі та мокрий сніг. Стовпчики термометрів вдень покажуть +11...+12 °С.

У центральній частині України також очікується багато опадів у вигляді снігу, мокрого снігу та дощів, лише на Вінничині ймовірність опадів мала. Температура вдень тут коливатиметься в межах +6...+10 °С.

На жителів півдня України чекає невелика хмарність і температура +8...+10 °С. У Запорізькій та Миколаївській областях, а також у Криму дощитиме.

Сьогодні в Україні похолодає / фото УНІАН

Зміна погоди в Україні - що кажуть синоптики

На вихідних в Україні очікується нестійкий характер погоди з чергуванням гребенів високого тиску і атмосферних фронтів.

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, по всій країні варто очікувати дощі, мокрий сніг та снігову крупу.

Вас також можуть зацікавити новини: