23 квітня в Україні майже не залишиться дощів / фото Krzysztof Niewolny, Pixabay

Сьогодні, 23 квітня, в Україні почне підвищуватися температура. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +15°...+17°, місцями на заході буде тепліше. Лише в деяких східних і південних областях буде свіже, +12°...+13°. Дощі ослабнуть і залишаться лише в п'яти областях на Лівобережжі. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут температура підніметься до +16°...+17°, у Львівській області - до +18°, а на Закарпатті повітря прогріється до +20°. Очікується суха погода з невеликою хмарністю.

На півночі України теж буде сухо і трохи хмарно. Тут стовпчики термометрів покажуть +16°...+17°.

Відео дня

На сході України сьогодні дощитиме, проте опади будуть несильними. Тут також очікується невелика хмарність, а термометри покажуть +14°...+16°.

У центральній частині України температура буде близько +15°...+16°. Скрізь, крім Дніпропетровської області, сухо і трохи хмарно. 

На півдні дощі очікуються лише в Запорізькій області. Тепло розподілиться нерівномірно. У Криму і в районі Одеси очікується близько +13°...+14°, в Запорізькій області - до +15°, а в Миколаївській та Херсонській областях повітря прогріється до приємних +17°.

23 квітня в Україні буде по-весняному тепло / фото УНІАН

Прикмети погоди 23 квітня

23 квітня в народному календарі - день Терентія та Ярила весняного. За старих часів в цей день дивилися на сонце. Якщо сонце було в серпанку, то рік хлібородний.

Вас також можуть зацікавити новини: